• شماره تماس

     

  • آدرس

     

مشاهده سوالات حقوقی با برچسب " تخلیه "

سوال

سلام، اینجانب در تاریخ 20/2/91 آپارتمان خود را در تهران با قیمت 65000000 تومان در یک مشاور املاک قولنامه کردم. در آن زمان نیز مشاور املاک مربوبطه با دروغ و جوسازی سعی در پایین آوردن ارزش ملک و متقاعد ساختن بنده به فروش آن داشت پس از یک هفته همان مشاور املاک آپارتمان بنده را به قیمت 73000000 تومان به شخص دیگری فروخت با توجه به اینکه بنده از طریق این مشاور املاک و شخص خریدار فریب خورده ام و ضرر کرده ام : 1- آیا امکان فسخ مبایعه نامه برای بنده وجود دارد (برا ی فسخ در مبایعه نامه 25 درصد ارزش ملک به عنوان خسارت در نظر گرفته شده است) 2- آیا می توانم از مشاور املاک مربوطه به دلیل جوسازی و دروغ و فریب اعلام شکایت نمایم ضمنا ملک مورد نظر هنوز تحویل خریدار نشده و در رهن مستاجر است و طبق مبایعه نامه باید تا 20/ 3/91 تخلیه و تحویل گردد. در ضمن خریدار مربوطه در صدد گرفتن وام 20 میلیونی اوراق تسهیلات برای ملک مورد نظر است.

پاسخ

درصورتیکه در مبایعه نامه ی شما عبارت ( اسقاط کافه خیارات اعم از غبن ولو غبن فاحش ) یا امثال آن ذکر نگردیده شما می توانید با ارسال یک ...

مشاهده پاسخ کامل


سوال

با سلام و عرض احترام و ادب خدمت شما ، خواهشندم به سوالات اینجانب پاسخ فرمایید که راهنمایی شما گره بزرگی از کار اینجانب باز خواهد نمود ، با سپاس مجدد . سوال1 : با توجه به موارد زیر : 1-1- همانطور که در ماده 1 قانون مالک و مستاجر سال 1356 باآن اشاره میشود قرارداد رسمی و عادی و یا روابط استیجاری بدون سند شامل آن قانون میشوند 1-2- از طرفی در ماده واحده سال 1365 قید گردیده که کلیه اماکن استیجاری که با سند رسمی بدون دریافت هیچگونه سرقفلی و پیش پرداخت به اجاره واگذار میشود ،در راس انقضاء مدت اجاره مستاجر موظف به تخلیه آن میباشد ، 1-3- و درماده 1 قانون سال 1376 آمده : از تاریخ لازم الاجرا شدن این قانون، اجاره کلیه اماکن اعم از مسکونی ، تجاری، محل کسب و پیشه، اماکن آموزشی، خوابگاههای دانشجویی و ساختمانهای دولتی و نظایر آن که با قرار داد رسمی یا عادی منعقد می شود تابع مقررات قانون مدنی و مقررات مندرج در این قانون و شرایط مقرر بین موجر و مستأجر خواهد بود. 1-4- ضمنا طبق بند 3 ماده 2 آئین نامه اجرائی قانون روابط موجر و مستاجر سال 1376 نیز آمده : روابط ناشی ازصلح منافع یا هرعنوان دیگرونیزتصرفات برحسب تراضی شفاهی با موجربه عنوان اجاره مشمول مقررات این قانون نمی باشد . با نوجه به موارد فوق در صورتیکه فردی هم اکنون ملکی را بدون قرارداد و بصورت شفاهی به اجاره بگیرد آیا شامل قانون روابط مالک و مستاجر سال 1356 میشود یا خیر ؟ سوال2 : آیا در حال حاضرامکان اجاره ملک تجاری که شامل قانون مالک و مستاجر سال 1356شود وجود دارد ، چطور ؟

پاسخ

با سلام خیر در حال حاضر کلیه ی قرارداد های اجاره از شمول قانون موجر ومستاجر مصوب 1356 خارج می باشد و در صورتیکه ...

مشاهده پاسخ کامل